Cleaning

Kuinka puhdistaa puukalusteet?

Puu on yksi kodinsisustuksen suosituimmista materiaaleista … Koska puu tekee huonekaluista ajattomia ja lisää lämpöä ja luonnollisuutta jokaiseen ympäristöön, johon se tulee. Mutta puukalusteiden käyttämiseksi pitkään, on välttämätöntä huolehtia niistä erittäin hyvin. Jotta ne näyttävät uudelta kuin ensimmäinen päivä, on tärkeää puhdistaa hyvin ja olla tietysti varovainen puhdistuksen aikana. Joten miten puukalusteet puhdistetaan? Tässä ovat vastaukset!

Kotimme on paikka, jossa tunnemme parhaamme. Kaikki henkilökohtainen kotimme, jossa voimme olla luonnollisimpia ja missä voimme olla itseämme, on myös erittäin arvokasta. Erityisesti tavaramme .. Kohteista, jotka ostamme hyvin rakastavasti, voi tulla tärkeä ja välttämätön osa elämäämme. Olipa kulunut, vanha tai repeytynyt, paikka ei ole edes yksinkertainen istuin. Joka kerta ruokapöytä, jonka sanomme “okei, vaihdan tämän nyt”, voi muuttua monumentaaliseksi huonekaluksi, jota emme voi yhtäkkiä muistaa, kun muistamme, kuinka monta kertaa keräsimme läheisemme kanssa. Sellaisena on välttämätöntä huolehtia huonekaluista, pitää ne puhtaina sekä ostaa huonekalut, jotta voimme säilyttää niiden alkuperäisen tilan. Erityisesti kyseisten puukalusteiden on oltava paljon huolellisempia huollon ja puhdistuksen suhteen.

Puukalusteet, joita on käytetty monta vuotta

Koristelutyylistä riippumatta, heti kun puu tulee paikkaan, se muuttaa hinnan tunnelmaa. Puu on aina eniten käytetty materiaali huonekaluissa, sekä klassisissa että moderneissa koristeissa. Koska jos sitä hoidetaan hyvin, sitä voidaan käyttää vuosisatojen ajan. Siksi ei ole sattumaa, että suurin osa antiikkihuonekaluista on puisia … Jos haluat käyttää puuhuonekalujasi monien vuosien ajan ja jättää ne seuraavalle sukupolvelle, sinun tulee pitää niistä hyvää huolta. Sinun on oltava erityisen varovainen erityisesti niiden puhtauden suhteen. Tässä on puukalusteiden puhdistamisen temppuja:

Ennen kuin aloitat puuhuonekalujen puhdistamisen, poista niihin kertynyt pöly pehmeällä pölyharjalla, kuivalla liinalla tai pehmeällä paperipyyhkeellä. Voit saada tukea puunpuhdistustuotteista puhdistuksen aikana. Näin voit puhdistaa sen paljon mukavammin. Muistutamme, että puupinnoitteita myydään myös markkinoilla.
On niitä, jotka käyttävät perinteisiä menetelmiä, kuten etikkaa ja vesiseosta, puukalusteiden puhdistuksessa. Ota aina yhteys huonekalujen ostopaikkaan ennen tällaisten perinteisten puhdistusmenetelmien soveltamista. Kaikki puulajit eivät voi poistaa kaikenlaisia ​​kemikaaleja ja nesteitä. Jos et voi kysyä, kokeile käyttää puhdistusaineitasi pienessä osassa huonekalujasi, joka ei ole näkyvissä.
Jos käytit nestemäisiä puhdistusaineita puupinnoilla, muista kuivata pinta pehmeällä, kostealla liinalla puhdistuksen jälkeen. Älä pysy kosteana. Muuten se voi turvota.

Anna puuhuonekalujen olla kuin ensimmäinen päivä

Yksi tehokkaista tavoista saada puuhuonekalut näyttämään puhtaammilta, kirkkaammilta ja kuten ensimmäiseltä päivältä on pyyhkiä huonekalut oliiviöljyllä, edellyttäen että se ei ylitä kahta kertaa vuodessa. Tällä tavalla voit kostuttaa ja syöttää puuta. Paina paperiarkki oliiviöljypullon suuhun, kallista pullo ja pyyhi huonekalut muutamalla tipalla oliiviöljyä. Muutama tippa oliiviöljyä riittää puukalusteidesi loistamiseen.

Vältä myös vesikontaktia puupintojen puhdistuksessa. Koska puuhuonekalut ovat herkkiä, on hyödyllistä olla käyttämättä muita tuotteita kuin niille tarkoitettuja nestemäisiä puhdistusaineita. Älä unohda käyttää luonnontuotteita. Vesipohjaiset puunpuhdistusaineet voivat olla ihanteellinen valinta huonekalujen ylläpitoon ja puhdistukseen. Voit puhdistaa puuhuonekalut kokonaan lialta ja pölyltä kostealla liinalla luonnollisilla puhdistusaineilla.

Saat apua paineistetusta vedestä puhdistuksen aikana. Paineistetut vesikompressorit, jotka löydät helposti rakennusmateriaaleja myyvistä supermarketeista, tekevät metsästäsi syvän ja hyvin

Voit puhdistaa sen käytännössä. Jos levität mehiläisvahan ja luonnollisen tärpätin seosta huonekalujen puhdistamisen jälkeen, säilytät niiden värin ja saat ne loistamaan. Muistutetaan, että tärpätillä on voimakas haju. Ne, joille tämä tuoksu on epämukava, voivat hyötyä eteerisistä öljyistä.

Ylläpidä puukalusteiden kesääsi

Puutarha, terassi ja parvekkeet ovat alueita, joilla puupöytiä ja tuoleja käytetään intensiivisesti. Jos se on käsissänne, suojaa huonekaluja sääolosuhteilta ja ulkoisilta tekijöiltä. Jos et halua huonekalujen kuluvan lyhyessä ajassa, voit käyttää kesähoitoa talvikuukausien jälkeen. Tätä varten riittää, että huonekalut hiotaan hieman ja syötetään tärpätillä tai teak-öljyllä, jotta jatkat niiden käyttämistä aivan uudella ulkonäöllä kuin olisit ostanut sen sinä päivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *